Címlap

KIDS LABDAJÁTÉK DÖNTŐK

Nyomtatás PDF

2017. június 2-4.-én szervezte meg a Katolikus Iskolák Diáksport Szövetsége (KIDS) a tanév legnagyobb versenyét, a labdajáték döntőket, a 24. KIDS Kupa versenysorozatát. Ebből az alkalomból több mint 700 diák látogatott el Esztergomba, az ország katolikus iskoláiból, hogy megméretessék sporttudásukat röplabda, kosárlabda, kézilabda és labdarúgás sportágakban az V-VI. korcsoportban.

A diákok jelentős része nem csak versenyzett, hanem az éjszakákat a város iskoláiban és szálláshelyein töltve, szabadidejükben ismerkedett Esztergommal - mivel még soha nem jártak városunkban - és a diáktársakkal. A szervezők mindent elkövettek a színvonalas versenyszervezés és lebonyolítás érdekében. A versenyek lebonyolításából iskolánk is kivette a részét. Tornacsarnokunk adott otthont a röplabda és kosárlabda fiú V-VI. korcsoport versenyeinek. A tanárok és kísérők egyértelmű véleménye és tapasztalataink is azt mutatják, hogy nagyon jól érezték magukat nálunk és csak felsőfokban nyilatkoztak tornacsarnokunkról, a felújított tornatermünkről és az aulánkról, ahol még a szombat esti kupadöntőt is nagy kivetítőn nézhették végig.

Iskolánk nem csak szervezője, hanem aktív résztvevője is volt a versenyeknek. Szinte minden sportágban indíthattunk csapatokat és méltán büszkék lehetünk az eredményeikre. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy annak ellenére, hogy a versenyekre már nagyon hosszú ideje készültünk és neveztük csapatainkat, előfordult, hogy a sorozatos egyéni lemondások miatt az utolsó pillanatban kellett csapatot visszaléptetnünk a versenyzéstől.

A résztvevő csapataink mind kivétel nélkül szép eredményt értek el. Megköszönöm tanár kollégáimnak, hogy az iskola érdekében feláldozták a Pünkösdi hétvégéjüket és mindent elkövettek a sikeres szereplésért! Köszönet illeti a diákokat, akikre az elért eredmény után méltán büszkék lehetünk és példaképp állíthatjuk őket a többi diák elé! Köszönet a verseny lebonyolításában résztvevő diáksegítőknek, akik nélkül nem tudtunk volna ilyen színvonalas versenyeket lebonyolítani. Köszönöm az iskolánk vezetésének, hogy lehetővé tették azt, hogy mi is aktív szereplője legyünk ennek a csodálatos versenysorozatnak.

Tehát köszönet mindenkinek, aki valamilyen szinten hozzájárult sikereinkhez!

EREDMÉNYEINK!

Kézilabda lány V-VI. kcs.     I. hely        
Testnevelő: Bona Gábor Gergő

Labdarúgás lány V-VI. kcs.   IV. hely      
Testnevelő: Farkas István

Labdarúgás fiú IV. kcs.                   VI. hely      
Testnevelő: Egri Tibor

Labdarúgás fiú VI. kcs.                   IV. hely      
Testnevelő: Egri Tibor

Labdarúgás fiú V. kcs.          IX. hely      
Testnevelő: Eichardt Klára

Röplabda lány VI. kcs.                    VI. hely      
Testnevelő: Nagyné Grausz Valéria

Röplabda fiú V-VI. kcs.                   V. hely       
Testnevelő: Bélai Ágnes

Kosárlabda fiú VI. kcs.          IV. hely      
Testnevelő: Szánthó Roland

GRATULÁLUNK!

Esztergom, 2017-06-07
Taicht István
munkaközösség vezető

 

 

NOVEMBER HAVI ÉTLAP

DECEMBER HAVI ÉTLAP

______________________________________________________

Partneriskola

 

Szent István Királyról és a Boldogságos

Szűzről Nevezett ősrégi Papnevelő Intézet

hittan

Esztergomi Hittudományi Főiskola

erkölcstan képzésének gyakorló helye

Támogatott böngészők:

Ajánlott min. felbontás: 1152x864

Oldal látogatottság

Tagok : 4
Tartalom : 716
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 4057918

Ki olvas minket

Oldalainkat 117 vendég böngészi

Büszkeségeink