Címlap

MEGHÍVÓ

Nyomtatás PDF

Örömmel tájékoztatunk Titeket, hogy a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) fáklyája országjáró körútján 2017. június 25-én, vasárnap 13:00 órakor érkezik meg Visegrádról az Adri Büféhez (leánykori nevén Vaskocsmához). A Győrben rendezett EYOF jelentőségét bizonyítja, hogy hivatalosan mind az ötven európai ország jelezte tíz sportágban közel háromezer ifjú sportoló részvételét. Az országos eseményről folyamatosan frissülő információk a következő linken találhatóak: http://gyor2017.hu/hu_HU/kezdolap ill. a facebookon a Diákolimpiai lángfutás 2017. eseményre kattintva az esztergomi szervezésről is informálódhattok.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Egyedül vagy családostól. Szeretnénk, ha mindenki átérezné, hogy milyen jelentőséggel bír, hogy a mi városunk is egy pontja ennek a fáklyafutásnak. A gyermekeink előtt, a gyermekeinkért kell futnunk, nekik kell példát mutatnunk! 

Remélhetőleg sikerül minél több fiatalt és sportolót megnyerni az eseményre.

A fáklyafutás végén felcsendül a hivatalos EYOF-dal és rövid műsort ad a Carmen TSE. Az olimpiai láng 14:00 órakor hagyja el városunkat.

Az útvonalat a csatolt térképen láthatjátok!  ( Vas kocsma-kerékpár út 1200 méterenként felfestve- Erzsébet park-Kis-Duna sétány-Lőrinc utca-Széchenyi tér) Bármelyik pontján bekapcsolódhattok.

A fáklyát stafétaként vivők: Csikós Zsóka ?, dr. Havasi Tamás, Wieland Ilona (Hugi néni), Túri Lali, Gál Lili és Erős Gábor.

Kövessétek az eseményeket a facebook oldalon! (Diákolimpiai lángfutás 2017)

Gyertek el, legyetek velünk Ti is vasárnap!

 

 

Partneriskola

 

Szent István Királyról és a Boldogságos

Szűzről Nevezett ősrégi Papnevelő Intézet

hittan

Esztergomi Hittudományi Főiskola

erkölcstan képzésének gyakorló helye

Támogatott böngészők:

Ajánlott min. felbontás: 1152x864

Oldal látogatottság

Tagok : 4
Tartalom : 677
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 3318765

Ki olvas minket

Oldalainkat 106 vendég böngészi

Büszkeségeink