Címlap

Sítábori beszámoló

Nyomtatás PDF

Egy héttel az újév után január 9.-13. között került megrendezésre Kiss Judit tanárnő szervezésében az idei iskolai sítábor a Tátrában. Egy szép keddi napra esett az indulás, amit szerintem mindenki izgatottan várt. Miután összegyűltünkés a rengeteg síléc és síbot is helyet kapott a kisbuszokban elkezdődött négy órás utazásunk Zuberecbe.

Bár az elsőnapokban a hegyekben sem volt olyan hideg, a sípálya pont jónak bizonyult egy kis bemelegítéshez a haladóknak, valamint azoknak, akik ekkor vettek először sílécet a talpukra. Szerencsére minden nappal jobb lett a pályák minősége, az utolsó napon pedig már a kezdők is a haladókkal suhantak le a lejtőkön. Gyönyörű környezetben tölthettük a hetet, a csillogó hóés a felénk magasodó hegycsúcsok lenyűgöző látványt nyújtottak.

A nap végén, mindig mikor fáradtan tértünk vissza a szállásunkra sokat társasoztunk és beszélgettünk. A hét során olyan barátságok kötődtek, melyek miatt kár lett volna kihagyni a sítábort. Nagyon jókat vacsoráztunk minden este Judit néni főztjéből, aminek elkészítésében valamennyi alkalommal segédkeztek az aktuális naposok.

 

Összességében sok mindenben volt részünk; volt éjszakai pizzázás, kártyaparti, hogy a reggeli tornákat ne is említsük. :)

Nagyszerű volt ez a hét, mindenki jól érezte magát és maradt volna még legalább két hétig, de megegyeztünk, hogy inkább tartogatjuk magunkat jövőre. Köszönjük az élményt Kiss Judit tanárnőnek és Láng István tanár úrnak, hogy lehetővé tették az utazást és a programok gördülékenységét!

 

Ledzényi Lea 10.B

 

 

FEBRUÁR HAVI ÉTLAP

MÁRCIUS HAVI ÉTLAP

______________________________________________________

Partneriskola

 

Szent István Királyról és a Boldogságos

Szűzről Nevezett ősrégi Papnevelő Intézet

hittan

Esztergomi Hittudományi Főiskola

erkölcstan képzésének gyakorló helye

Támogatott böngészők:

Ajánlott min. felbontás: 1152x864

Oldal látogatottság

Tagok : 4
Tartalom : 744
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 4651573

Ki olvas minket

Oldalainkat 118 vendég böngészi

Büszkeségeink