Címlap

Parlamenti különóra

Nyomtatás PDF

Parlamenti különóra

2019. február 25-én lehetősége nyílt iskolánk diákjainak, hogy emelt történelem órájukat az Országházban töltsék. Különböző évfolyamok fiú és leány tanulói keltek útra hétfőn korán reggel, hogy becsöngetésre már a Parlamentben legyenek. 
Gyöngyösi Márton előadásában bővíthettük tudásunkat Parlamentünk és a Magyar Országgyűlés témájában, szimulációs játék során átélhettük a parlamenti képviselők, jegyzők mindennapos munkáját a Parlamentben, felszólalhattunk a pulpituson és párttá szerveződve álltunk ki egy-egy téma mellett.
Megcsodálhattuk nemzetünk jelképeit, a koronázási ékszereket és kifigyelhettük az őrségváltást és a valós országgyűlés menetét…
A nap fénypontjaként pedig, egy - a Parlamenttel kapcsolatos -kvízjátékon vehettünk részt egy konkurens iskola diákjaival, és büszkén kijelenthetjük, hogy elsöprő győzelmet arattak iskolánk diákjai, majd a győzelem elismeréseként, tortával díjazták csapatainkat.
Egy emlékezetes történelemórát tudhatunk a hátunk mögött, ami rengeteg új információval és emlékkel gazdagított mindenkit.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Szarka Szilvia és Prokisch Péter történelemtanárainknak, akik lehetővé tették és megszervezték ezt a rendhagyó történelemórát.

Boros Réka

 

 

 

MÁJUS HAVI ÉTLAP

JÚNIUS HAVI ÉTLAP

______________________________________________________

Partneriskola

 

Szent István Királyról és a Boldogságos

Szűzről Nevezett ősrégi Papnevelő Intézet

hittan

Esztergomi Hittudományi Főiskola

erkölcstan képzésének gyakorló helye

Támogatott böngészők:

Ajánlott min. felbontás: 1152x864

Oldal látogatottság

Tagok : 4
Tartalom : 795
Webcímek : 6
Tartalom találatai : 5223022

Ki olvas minket

Oldalainkat 141 vendég böngészi

Büszkeségeink