8hétfő
2021február

Tisztelt Szülők!

Szaktanári fogadóórákat tartunk február 18-án, csütörtökön 15-18 óra között a Google Meet felületén.

Az elektronikus napló felületén február 10-től jelentkezhetnek be az online fogadóórákra. Az esetlegesen fellépő technikai nehézségekre tekintettel 10 perces időközökre lehet bejelentkezni. Szeretnénk a lehető legtöbb támogatást megadni ahhoz, hogy felvehessék a kapcsolatot gyermekük szaktanárával, ezért egy 3 órás időszakot jelöltünk ki erre a célra. Több tanár is felvetette, hogy az online fogadóórán a gyermekük is részt vehetne, részese lehetne a beszélgetésnek, a decemberi fogadóórán volt is erre példa, nem tudok problémás esetről, így továbbra is támogatom ezt.

A szülők és szaktanárok találkozása a Google Classroom – Meet felületén történik. Minden szülő a gyermeke segítségével be tud lépni a Classroom felületére, és a szaktanár tantárgyának felületére továbblépve jut el a tantárgyi csoportba.

  • Gyermekének szaktanára elküldi a kijelölt időpont előtt a csoport falára a https://meet.google.com/…. kezdetű linket.
  • A linkre kattintva léphet be a fogadóórára.
  • Lehetséges, hogy a szaktanár még egy másik szülővel beszélget, ezért kérem, várjon türelemmel. A fogadóórát tartó szaktanár látja a jelentkezését, ezért hamarosan, ha befejezte a beszélgetést, engedélyezi a belépését.
  • Kérem, engedélyezzék a mikrofon és a kamera működését, kapcsolják be a hangszórójukat is.

Tisztelettel várjuk Önt és Gyermekét a szaktanári fogadóórán!

Esztergom,
2021. február 08.
Valkó Miklós