A Hungast Esztergom Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt 2021. szeptember 1-jétől az étkezési díj 6 %-kos emelésével vállalta az étkeztetési szolgáltatást.

Ennek megfelelően az alábbi étkezési díjak kerülnek felszámításra szeptember 1-jétől:

Felnőtt    635.-

1-12. évfolyam     605.-

Óvoda     685.-

A kedvezményes étkezésre jogosultak a fenti díjak 50 %-ának megfizetésére kötelesek.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy a szeptember havi befizetési határidő 1-12. évfolyam, valamint a felnőtt étkezők számára:

2021. augusztus 24-25. 8 órától 15 óráig

Kérem, hogy a menza igénylésüket legkésőbb augusztus 18.-áig jelezzék az alábbi űrlap kitöltésével.

Tájékoztatom Önöket, hogy ettől az évtől a nagycsaládos kedvezményes étkezőknek nem kell igazolniuk jogosultságukat, elég csupán a nyilatkozatot kitölteni. A tartós betegség, illetőleg rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény alapján jogosultaknak továbbra is igazolniuk kell jogosultságukat.

A befizetéskor kérem a kedvezményes étkezésre való nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal! Ellenkező esetben nem tudunk kedvezményes étkezést biztosítani. A nyilatkozat letölthető a levél alatt található linkről.

Fontos, hogy csak azoknak tudunk az első héten étkezést biztosítani, akik a fent megadott két napok valamelyikén befizetik az étkezést.

Az ingyenes étkezésre jogosultaknak is be kell jönniük és leadni a nyilatkozatot, csak abban az esetben kapnak az első héten ebédet.

<<<IDE KATTINTVA LETÖLTHETI A KEDVEZMÉNYES ÉTKEZÉSRE VALÓ NYILATKOZATOT>>>

<<<IDE KATTINTVA KITÖLTHETI A MENZA IGÉNYLŐ ŰRLAPOT>>>