5kedd
2021október

Október 6-án, szerdán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc végére, az aradi vértanúk kivégzésére emlékezünk. A megemlékezést a díszteremben tartjuk meg.

7:55-től az 5-8. évfolyam,
8:55-től a 9-10. évfolyam,
9:40-től a 11-12. évfolyam vesz részt a megemlékezésen.

Az október 6-i aradi vértanúk emlékére rendezett stafétafutáson résztvevő diákjaink mulasztását kérem, hogy az osztályfőnökök igazolják. Az Aradi vértanúk terén tartott városi ünnepségen a 4. osztályosok vesznek részt és helyezik el az iskola koszorúját.

Október 7-én, szerdán a nevelőtestületi értekezlet miatt a 8. órák és szakkörök elmaradnak. A napközis foglalkozásokat megtartjuk.

Október 9-én, szombaton az iskolában egykori diákjainkkal öregdiák találkozót tartunk. Kérek ezért minden osztályt, tanulót, hogy az osztálytermeket tisztán, rendben hagyja el pénteken. A fogasok, asztalok legyenek üresek és tiszták, a tornazsákokat vigyétek haza kimosni.

Október 11-én, hétfőn reggel 8 órától osztályozó vizsgákat tartunk azon 11-12. évfolyamos tanulók számára, akik előrehozott érettségire jelentkeztek az őszi vizsgaidőszakban. Kérem, hogy a vizsgázók iskolai ünneplőben, pontosan jelenjenek meg! A vizsgabeosztásról a szaktanárok adnak részletes felvilágosítást. Kérem, hogy a vizsga helyszínének környékét (kémia terem, F06 és F07) mindenki más kerülje el vagy teljes csendben közlekedjen!

Kérem tudomásulvételét és betartását a következőknek:

  • Az 5-12. évfolyamos tanulók a Pázmány Péter utca felől, a B-épület bejáratán át nem jöhetnek be!
  • Egyetlen tanuló sem használhatja be- és kimenetelre az udvari gépkocsibejáratot!
  • Azok a tanulók, akik reggel megérkeztek az iskolába, tanári engedély nélkül nem mehetnek ki az épületből addig, amíg be nem fejeződött a tanítás számukra!

Esztergom, 2021. október 5.
Valkó Miklós