20szerda
2022július

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok, Kedves Kollégák!

Szeptember 1-jétől egy új menzakártyás rendszer kerül bevezetésre az óvodában és az iskolában is!

Az új menzakártya lényege, hogy a szülők egy internetes felületen keresztül intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését és lemondását, megnézhetik a korábbi rendeléseket és számlákat.

Miért hasznos az új E-menza rendszer?

– Az étkezések akár egyedi időtartamra is egyszerűen megrendelhetők az online felületen, továbbá könnyen és gyorsan lemondhatók, legkésőbb az igénybevétel előtti munkanapon délelőtt 10 óráig (pl. hiányzás, betegség esetén).

– A rendszer kezeli és tárolja a jóváírt kedvezményeket (pl. normatív vagy önkormányzati támogatás) és az allergiával, ételintoleranciával kapcsolatos információkat

– Az étkezési jogosultságok ellenőrzése hatékonyabb lesz

– Visszakövethetővé válnak a kártyák használata és a rendelések, lemondások, befizetések naprakész nyilvántartásának köszönhetően

– Fizetési módot választhatunk: banki átutalás, vagy készpénzes befizetés.

Az adminisztráció elvégzéséhez szükségünk van arra, hogy az űrlapot teljeskörűen kitöltsék a megadott határidőre (2022. július 31.) Ezt követően a honlapon keresztül  minden tudnivalóról részletesen tájékoztatjuk Önöket (pl. regisztráció, a program használata).

Valószínűleg már a médiából is hallották, hogy az étkezési díjak emelkednek minden szolgáltató részéről. Intézményünk sem tudta ezt elkerülni. A szolgáltatóval történt egyeztetés alapján 15 %-os emelkedés következik be 2022. szeptember 1-jétől.

Az emelkedést követően az étkezési díjak az alábbiak szerint alakulnak:

– Óvodai teljes étkezés: 790.- Ft/nap
– Iskolai teljes étkezés:  695.- Ft/nap
– Alkalmazotti étkezés:  730.- Ft/nap

Kérem az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék étkezési igényüket legkésőbb 2022. július 31. napjáig.

https://forms.gle/saomQyrjVZL1v1W16