19péntek
2022augusztus

Kedves Szülők, Kedves Diákok, Kedves Kollégák!

Újabb lépéséhez érkeztünk az új menza programunk bevezetéséhez.

A mai naptól megnyitásra kerül az ebédrendelési felület. Amint megrendelitek az ebédet egy díjbekérőt fogtok kapni a programban szereplő email címetekre, kérek mindenkit a díjbekérő utasításai alapján rendezze az étkezési díjat.

Fontos!!! Csak az tud gyermeke számára ebédet rendelni, aki az emailben kapott kóddal beregisztrált a rendszerbe. Amennyiben nem tudtak regisztrálni valamilyen oknál fogva úgy kérem jelezzék a [email protected] email címre.

Azok az 5-12. évfolyamos diákok, akik ebédet rendelnek az étkezéshez szükséges kártyájukat augusztus 24-25-én vehetik át nálam az irodában 9-15 óra között.

Az 1-4. évfolyamosok és az óvodások nem kapnak étkezési kártyát!

Az étlap még nem áll rendelkezésünkre, amint megkapom feltöltésre kerül.

Mint már írtam a készpénzes lehetőség csak úgy működik, hogy be kell menni egy OTP Bank Fiókba és ott személyesen befizetni a díjbekérőben szereplő számlaszámra. Fontos az iskolában nincs lehetőség készpénzes befizetésre.

A következő lépés a kedvezményes étkezők kedvezményre jogosító igazolásainak feltöltése.

Ez nagyon fontos, mert a következő hónaptól csak az kaphatja kedvezményesen az ebédet, aki feltölti az igazolást, vagy beküldi nekem az iskolába.

A feltöltendő igazolások a következők:

  • Minden kedvezményre jogosultnak a mellékelt nyomtatványt ki kell tölteni és feltölteni (pl. nagycsaládosok (akik gyermekenként havi 16.000 Ft családi pótlékot kapnak), tartós betegség, rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosult, óvodásoknál az egyfőre eső jövedelem nem éri el a jogszabályban meghatározottat, stb.)
  • Amennyiben a tanuló, gyermek tartósan beteg úgy a fenti nyomtatványon túl a tartós betegséget igazoló kártyamásolatát, vagy a szakorvos által kiállított igazolást, vagy Államkincstári határozatot is fel kell tölteni.
  • Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultaknak a nyomtatványt és az illetékes hatóság által hozott határozatot kell feltölteni.

A különleges étkezést kérőknek augusztus 24-25.-én az iskolába be kell hozniuk a szakorvosi igazolást, valamint a HUNGAST honlapjáról letöltheti különleges étkezést igénylő lapot. Fontos, hogy minden meglegyen mert csak abban az esetben tudja a szolgáltató biztosítani a különleges étrendet.

<<<AZ ISKOLÁSOKRA VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYES ÉTKEZTETÉSI NYILATKOZATOT IDE KATTINTVA TÖLTHETI LE>>>

>> (új fülön nyitja meg)”> <<<AZ >> (új fülön nyitja meg)”>ÓVODÁSOKRA>> (új fülön nyitja meg)”> VONATKOZÓ INGYENES ÉTKEZTETÉSI NYILATKOZATOT IDE KATTINTVA TÖLTHETI LE>>>