31hétfő
2022október

Tisztelt Szülők!

Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket 2022. november 16-án és 23-án iskolánkba. Kérjük, az alábbi kérdőívben jelöljék meg az Önöknek megfelelőbb napot és adják meg, hányan érkeznek nyílt napunkra. Mindkét napon 17:00 órától azonos programmal várjuk az érdeklődőket.

A szülők és gyerekeik a díszteremben meghallgatják a beiskolázási tájékoztatót, információkat kapnak induló képzéseinkről és a felvétel módjáról – mindezt rövid filmvetítéssel tesszük színesebbé. A tájékoztató után a szülők tanáraink vezetésével bejárják az épületet, lehetőségük lesz megnézni iskolánk felszereltségét, szaktantermeinket és egyéb termeinket.

A nyolcadikosoknak az iskola épületét felsőbb évfolyamos tanulóink mutatják be. Célunk, hogy barátságos, oldott légkört teremtve közvetlenül diákjainktól szerezhessenek információkat képzéseinkről és az iskolai életről – arról, hogy milyen erzsébetes diáknak lenni.

A nyílt napra szeretettel várjuk a negyedikeseket is, számukra játékos iskolabemutatóval és izgalmas feladatokkal készülünk.

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy a regisztráció során adjanak meg elérhetőséget (e-mail címet), melyet a későbbiek folyamán egy esetleges további tájékoztatáshoz felhasználhatunk. A kérdőív a létszám felmérésére szolgál, hogy az adott napon zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani a tájékoztatást.

Köszönjük, ha minket választanak!

Ide kattintva regisztrálhat a nyílt napra

Tájékoztató 4. osztályosoknak a gimnáziumi képzésről és a felvételiről

Tájékoztató 8. osztályosoknak a gimnáziumi képzésről és a felvételiről