Futsal Diákolimpia

November végén rendezték meg teremfociban a DIákolimpia városi fordulóját, ahol 4 erős csapat versengett a vármegyei döntőbe jutásért (rajtunk kívül a Balassa, Dobó, Franka). A körmérkőzések során az erzsébetes fiúk száz százalékos teljesítményt nyújtva mindhárom mérkőzésüket megnyerték (10:1-es gólaránnyal), így megérdemelten vehették nyakukba az aranyérmet.

Sajnos az utolsó mérkőzésen az egyik alapemberünk, Kalster Attila megsérült, így a vármegyei fordulóban ő nem tudta vállalni a játékot, ráadásul a verseny előtt Kollár Ádám is harcképtelenné vált. Ennek ellenére bizakodva léptünk pályára Tatán az Eötvös Gimnázium csarnokában, és jól is játszott a csapat. Sajnos azonban néhány apró védelmi hiba elég volt ahhoz, hogy a mezőnyfölényünk ellenére a jó játékot nem tudtuk győzelmekre váltani, így be kellett érnünk a 4. hellyel. A verseny szorosságát mi sem érzékelteti jobban, mint hogy az 1. helyezett tatai csapatot egyedül mi tudtuk megszorongatni, sokáig vezetve, 2:2-es döntetlent játszottunk velük.

A csapat tagjai: Farnadi Bence, Farnadi Bertalan, Gere Zalán, Haas Flórián, Iacobut Ádám, Kalster Attila, Kollár Ádám, Krizsán Máté, Marosvölgyi Bertalan, Vigmann Donát, Vodicska Ferenc, Vodicska Kornél.

Gratulálunk!

Szánthó Roland

Hasonló bejegyzések: